Mitt liv i Stavanger

Alla inlägg under juli 2013

Av Johanna Nilsson - 23 juli 2013 19:59

Har vart helt fantastisk!
Jag och Daniel var några dagar i Paris (några fantastiska dagar!!!) sen flög vi till Sverige. Där vi bla var i Värmland och Borås :) haha!
Jag kan inte riktigt förklara med ord hur bra denna semestern har vart.. Jag är så lycklig :) synd att det bara varade i två veckor.

Orkar inte skriva så mkt mer om det, men mina närmaste vet redan mer om resorna. Det är viktigast :)
Ännu en kul grej som ska hända är att jag ska bli sambo! Men min pojkvänn :D förhoppningsvis i nästa vecka, han är i Sverige fortfarande.. Vilket är jätte tråkigt. Inget är roligt utan honom längre. Haha låter löjligt, men jag har nog aldrig vart såhär kär och galen tidigare :) inte på det här sättet iaf ^^ (fjantig jag är..)

Men jag lägger ut lite bilder från semestern iaf. Ska sätta mig nu och skicka efter dom, så att dom hamnar i mitt fotoalbum :)

Ha en fin kväll!

Av Johanna Nilsson - 3 juli 2013 12:08


Hej hej.

Idag fick jag gå hem från jobbet, pga sjukdom.. Kan inte bara allt fungera som det ska?! jag är så trött på att det alltid ska vara någonting som krånlgar. Antingen är det kroppen, eller allt annat runnt omkring.

Men det känns jätte skönt att få bädda ner sig i soffan med en varm kaffe och min gos-filt. Önskar bara att min pojkvänn var här och pysslade om mig.. :( Jag MÅ bli frisk tills söndag... orka sitta och snora på ett flyg. VIll ju inte vara sjuk på semestern. Så nu är det dax att kurera mig själv! massa sömn och bra mat tror jag hjälper :)


Ska försöka få igång Sims 2, som jag inte spelar på evigheter! haha jätte kul ju.

Får se om datorn pallar med det, den lever ju sitt eget liv. Vill han inte vara med mer, så stänger han av sig själv. Han är ett riktigt ego ;P


HADE från sjukstugan

 

Av Johanna Nilsson - 1 juli 2013 16:52

.. och sista arbetsveckan innan semestern!! Jag glädjer mig jätte mycket. Men känns ändå lite stressigt att ha semester.. Allt man ska hinna med, och att hinna med att slappna av innan man måste åka tillbaka till stavanger igen.

Jag skulle kanske tagit ut tre veckor ist för två känner jag nu. Finns det någonting som heter "semester stress"?


På söndag 7/7 åker jag till köpenhamn- paris :)

Måste mellan landa i köpenhamn... så långt är det lixom inte till paris.. SAS bara ljuger, på tv säger dom att dom har massa direkt flyg och att dom verkligen sattsar på att få ännu fler. Men vadå.. inte änns direkt flyg till Paris? tycker inte jag var så väldigt imponerande iaf..

Men men.. jag kommer ju dit iaf :) Och där finns min kära pojkvänn som väntar på mig! Vi ska försöka se och uppleva hela Paris på fyra dagar, tror du vi lyckas? haha

Sen blir det iaf en tur hem till Sverige/borås. och nästa helg ska jag med Daniel upp till värmland och träffa hanns släkt. Nervööööööst!! ^^


Nu försöker jag bara få tiden att gå fort. Så att jag bara får kommer iväg någon gång.

På jobbet har vi "vannleks uke", vilket betyder "vattenleks vecka". Vilket är väldigt kul :) Där går tiden fort iaf.

n

Nu ska jag äta vårrullar ^^

HADE

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards